İyi geceler

“Gece bu kadar karanlıkken iyi olacağını sanmıyorum karanlıktan çok korkuyorum,gel aydınlığım ol

‘Korkmayım diye’

Eylül geldi çok üşüyorum gel beni sarki

‘Üşümeyim diye’

Seni beklerken kahvemde soğumaya başlıyor çabuk gel ki

‘Soğumasın diye’

Bana gecemin iyi olmadığını bildiğin halde iyi geceler deme tatlı rüyalar de mesela

‘Rüyamda seni göreyim diye”

~Karanlık Gökyüzü~

İyi geceler” için 47 yorum

    1. İnsan oğlu bir kişi ile konuştuğunda onu fotoğrafı ister? Ama bilmez ki konuşmalarında yüzü çizili. Yani yüz geçicidir yürek kalıcıdır. Bir insan nasıl konuşuyorsa öyledir yüreğide. Onu için yüz önemli değil. Yüzü cümlelerinde çizili aklı da sorularında.

      Beğen

    1. Ölmek için yaşıyorum, bir sınav uğruna yaşıyorum ya sınavdan geçerim ya geçmem matematik sınavına benzer doğru cevap verirsen geçersin vermezsen kalırsın. Bu hayat iyi şeyler yaparsak cenete, kötü şeyler yaparsak cehenneme. Hayat bir sınavdır; ama diğer sınavlara pek de benzemez. ‘ çünkü bazen yaptığın bir yanlış, tüm doğrularını götürebilir. Ama yinede ben matematik sınavına çok benzetiyorum matematik sorular vardır 50 puanlık bazen 50 doğrunu götürür.

      Beğen

      1. Öyle zaten hayat bir sınav ve bu sınavı hakkıyla vermek gerek, işte insan bir çok şeyle sınanır bu dünyada o da bir sınav yani .şu da var o sınava sevdiğinlede hazirlanabilirsin

        Beğen

      2. Hazırlanmak istersin ama ya hazırlanacağın zamanda seni yarı yolda bırakırsa o zaman o sınavın hiç bir sorusuna cevap veremezsin.çünkü onu o kadar seviyorsun ki sınav nedir dersin? Hiç bir şeyi hissedemzsin.

        Beğen

  1. Evet o demin de yazmıştım sebebsizce giderse bunlar mümkün yani dünya da iken senden gitmesi bir başkasını tercih etmesi,ama gönüller bir olarak gitmesi var bide öyle olursa eminim ki bekleyecektir o da ölmesi anlamın da o da bi ayrılık sonuçta.

    Beğen

    1. Şuanda hepsi seni seviyorum der 24 saat sonra ayrılmak ister bu mu kalbi bir olarak giden değil kalbinin bir olması için ilk olarak ona dokunmadan sevmek gerekir kahveni soğuk içmen gerekir çünkü o kahve onu beklerken soğumuştu. Öpüşmek ya da öyle konular hakkında konuşmaktansa. Gökyüzüne bakıp beraber yaşadıklarınızı bir film olarak izlemeniz gerekir. İşte ilk önce onu çok sevmek gerekir sonra bağlanmak sonra aşk. Aşk geldi mi o zaman kalpler bir olur

      Beğen

      1. Evet zaten şimdi herkes öyle 24 saatten sonra her şey olup bitiyor. Dediğin gibi o aşkın gelmesini bekleyeceksin ve doğru kişi mi olup olmadığını göreceksin yine zaman her şeyin ilacı olacak

        Beğen

  2. Umut. Umudunu kaybetin mi? Kadın biter, erkek gider ya da tam tersi. O ilişkide bir umutla yaşarsın o umudu da sevdiğin kişi vermiştir zaten bir ilişkide umut olmama ihtimali yoktur. Bir umutla başlar bin kırgınlıkla biter.

    Beğen

Yorum bırakın